Zonnepanelenreiniging

Wilt u uw zonnepanelen optimaal gebruiken? Laat deze dan regelmatig schoonmaken.

Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Vuil zoals bladeren, zand of stof zorgen voor een negatief effect op het rendement van uw zonnepanelen. Schone zonnepanelen zijn dus van groot belang.  Voor het reinigen van uw zonnepanelen bent u bij Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn aan het juiste adres.

Wij reinigen uw zonnepanelen met ons Telewash systeem, hierbij maken wij gebruik van osmose water, dit is ontkalkt water.  Zo bent u verzekerd van schone zonnepanelen. Door het Telewash systeem kunnen wij zowel platte daken als puntdaken bereiken en is geen klus te gek voor ons.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen het reinigen van uw zonnepanelen? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak