Zakelijke dienstverlening

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf!

Voor het reinigen van uw kantoorpand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de schoonmaakwerkzaamheden zowel binnen als buiten op ons nemen. Hiervoor kunt u vrijblijvend bellen of mailen voor een afspraak, dan komen wij graag langs om uw wensen te bespreken en aan de hand van de wensen en mogelijkheden een offerte opstellen.

Hieronder ziet u welke diensten wij zoal aanbieden.

Glasbewassing

Glasbewassing is de oorsprong van ons bedrijf, al ruim 32 jaar verzorgen wij in Enschede en omgeving de glasbewassing en maken hierbij gebruik van verschillende methodes waardoor wij plekken kunnen bereiken waarvan u denkt dat het onmogelijk is.
Ieder gebouw en ieder glas heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften, verschillende factoren spelen hierbij een rol. Denk aan bijvoorbeeld de locatie, de materialen, de wijze van montage, de vervuilingsgraad en de bereikbaarheid.Dit vraagt dan ook om maatwerk en wij kunnen u deze klus uit handen nemen. Wij komen dan graag langs voor het maken van een offerte op maat. Zo weet u precies wat u van onze glasbewassing kunt verwachten.

VvE’s en trappenhuizen

Dagelijks lopen er veel mensen in een trappenhuis, daarbij lopen ze ongemerkt de bladeren, zand of andere rommel mee naar binnen. Dit ontsiert het pand en werkt niet mee aan een prettige en veilige leefomgeving. Om het woongenot te vergroten en de bewoners niet te belasten met de schoonmaak van de algemene ruimtes, kunt u dit uit handen geven. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Met goede afspraken en controles voorkomt u vervuilende en vervelende situaties.

Voorbeelden van werkzaamheden die wij uitvoeren zijn het reinigen van de gezamelijke ruimtes zoals het portaal, het trappenhuis en de galerij.

Reinigen van reclameborden

Reclame borden zijn bedoeld om uw publiciteit op een positieve manier te vergroten. Het is daarom belangrijk om uw reclameborden aan uw pand, of reclame borden die elders langdurig blijven staan, goed schoon te houden. Door middel van ons telewas systeem kunnen wij hoogtes tot wel 15 meter bereiken, wat voor u inhoudt dat wij ook reclameborden langs de weg aan lantaarnpalen kunnen reinigen. Wilt u een positieve uitstraling van uw bedrijf, laat dan door ons uw reclameborden reinigen.

Damwanden reinigen

Bedrijfspanden met damwandbeplating word met de jaren steeds grauwer en grijzer, niet echt een visite kaartje voor uw bedrijf. Het reinigen van damwanden geeft uw bedrijfspand een enorme boost. Echter zorgt de groene aanslag, lek sporen en allerlei weersinvloeden ervoor dat het een enorme klus word, helemaal wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Met de juiste materialen en technieken kunnen wij deze vervuiling verwijderen en kan uw bedrijfspand er weer jaren tegenaan. Uiteraard maken wij niet alleen damwanden schoon, maar ook daklijsten, trespa en keralit.

Oplevering van bedrijfspanden

Een opleveringsschoonmaak is in veel situaties noodzakelijk, hierbij kunt u denken aan een eindschoonmaak na nieuwbouw, verbouw of als een pand word opgeleverd aan nieuwe bewoners. Een opleveringsschoonmaak is in veel gevallen een tijdrovende en intensieve bezigheid, welke op de juiste manier dient te gebeuren. Om te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke zaken, kunnen wij deze schoonmaakklus uit handen nemen. Ook voor het schoon opleveren van huur en koophuizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een greep uit ons zakelijk bestand

R

Boeien

Uw bedrijfspand heeft veel te verduren door weersomstandigheden, zo ook de boeien van uw bedrijfspand. Wilt u dat uw bedrijfspand er verzorgd uitziet? Dat kan! Wij kunnen uw boeien komen reinigen.

R

Dakgoot

Dakgoten zitten vaak voller dan u denkt, en dit kan allerlei gevolgen hebben. Om dit te voorkomen is het verstandig om uw dakgoot regelmatig te legen. Wij kunnen deze klus voor u uit handen nemen.

R

Zonnepanelen

Een goed alternatief voor elektriciteit en om hier volop gebruik van te maken kunt u de zonnepanelen door ons laten reinigen.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak

× Hallo, hoe kunnen wij u helpen?