Rolluiken reiniging

Waren uw rolluiken ooit wit van kleur? Maar zien ze door de weersomstandigheden er nu anders uit?

Dit kunnen wij voor u reinigen. Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u betekenen.

Zien uw rolluiken er zo uit? Dat kan anders.

De weersomstandigheden zorgen ervoor dat uw rolluiken er vies uit komen te zien, de meeste rolluiken worden vochtig opgedraaid, hierdoor kunnen er schimmels in de kap ontstaan. Behalve dat deze schimmels schadelijk zijn voor uw gezondheid, gaan de schimmels op den duur op de lamellen van uw rolluik zitten.

Glazerwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn kan uw rolluiken reinigen aan zo wel de binnen- als buitenkant, zodat u  weer een schoon aanzicht heeft. Tevens zorgt regelmatig reinigen van uw rolluiken voor een langere levensduur.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen in het reinigen van uw rolluiken? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak