Over Ons

Ramen schoon, bij Johan Diphoorn heel gewoon.

 

Uw vertrouwde adres voor glasbewassing en reiniging

36 jaar geleden begon voor Johan Diphoorn zijn grote avontuur. Hij startte toen nog de eenmanszaak glazenwasserij Diphoorn op. Johan en zijn team studenten hebben heel wat ramen in Enschede gelapt. Het bedrijf groeide en daarmee veranderde het bedrijf ook. In 2008 gooide Johan het roer om. Er werd vast personeel aangenomen, het werkgebied werd uitbereid en er werden werkbussen gekocht. 
Een hele verandering, maar dit heeft ons gebracht waar wij nu staan.
Sinds 2021 is de eenmanszaak veranderd in een VOF, waardoor wij nu een familiebedrijf zijn geworden. De VOF bestaat uit Johan, Elroy en Marleen. 

 

Ons motto is “Glazenwasser & Schoonmaakbedrijf Johan Diphoorn staat voor u klaar, het hele jaar!” en wij streven ernaar om met onze klanten een zo goed mogelijk onderhoudsplan samen te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden. Wij verzorgen schoonmaakonderhoud en de glasbewassing bij verschillende bedrijven, particulieren en Verenigingen van Eigenaren.

 

Wilt u een professionele glazenwasser die zijn afspraken na komt en goed werk levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken het hele jaar door met een vaste, af te spreken, frequentie en komen graag eerst bij u langs om een offerte op te stellen.

 

 

 Onze diensten

Het werkgebied van Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Johan Diphoorn is onder meer in Enschede, Lonneker, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Weerselo, Ootmarsum, Boekelo, Hengelo, Deurningen, en Borne, zowel particulier als zakelijk. Staat uw woonplaats er niet bij, stuur ons gerust een mail en dan kijken wij of wij iets voor u kunnen betekenen. 

Naast glasbewassing kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van:

  • Dakgoten
  • Boeien
  • Zonwering
  • Overkapping
  • Serre
  • Rolluiken, zowel binnen als buitenkant
  • Zonnepanelen
  • Gevelbeplating zoals Trespa of Keralit

Vertrouwd & Ervaren

Door ons kleine team ziet u veelal dezelfde VCA gecertificeerde glazenwasser.

Zowel Particulier als Zakelijk

U kunt beroep op ons doen voor glasbewassing van uw bedrijfspand/winkel of uw woning.

Werken op Afspraak

Wij werken op afspraak, wat inhoudt dat u een dag van te voren bericht krijgt dat de glazenwasser komt.

Tevredenheid Gegarandeerd

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Bekijk hier ons animatiefilmpje zodat u nog beter weet wat wij doen als bedrijf.

Ons Team

Ons team van  gedreven vakmensen zijn betrokken, professioneel en ervaren. Dat betekent dat wij afspraken nakomen, netjes en zorgvuldig werk leveren en als u vragen heeft staat het team voor u klaar.  

 Door langdurig personeelstekort hebben wij er voor gekozen om met zzp-ers te gaan samenwerken.  Voor u als klant veranderd er niets aan onze werkwijze. 
De zzp-ers werken volgens onze werkwijze.

Er is nog ruimte voor zzp-ers, maar ook voor fulltime glazenwassers die bij ons in dienst komen werken. Dus ben jij een glazenwasser/zzp-er of ken jij iemand die opzoek is naar werk, neem dan contact met ons op.

Johan

Johan

Mede-eigenaar

Johan zet zich al meer als 35 jaar in voor het bedrijf en zal dan nu ook steeds minder zichtbaar zijn voor u als klant. U zult met name berichtjes van hem ontvangen m.b.t betaling en Johan komt langs voor het maken van een prijsopgave.

Marleen

Marleen

Mede-eigenaar

Marleen zorgt er voor dat de website up to date is en zet zich in op onze social media kanalen. Als u via de website een whats app bericht stuurt, dan is het Marleen die dit beantwoordt. Daarnaast is Marleen de BHV-er binnen ons bedrijf.

Elroy

Elroy

Mede-eigenaar

Elroy is verantwoordelijk voor het maken van de planning waardoor u veelal met hem te maken zult hebben. Het kan ook zijn dat u Elroy tijdens het schoonmaken/ramenlappen van uw woning of bedrijfspand tegenkomt. En ook Elroy komt langs voor het maken van een prijsopgave.

Jan

Jan

Glazenwasser

Jan is onze vaste medewerker die ervoor zorgt dat uw ramen gelapt worden en dat de woning of bedrijfspand weer stralend schoon is.

Tevreden Klanten

Ik krijg netjes bericht wanneer ze komen en ben erg tevreden over het werk.

× Hallo, hoe kunnen wij u helpen?