Glasbewassing

Wij maken gebruik van verschillende soorten glasbewassing.

Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Is het weer tijd dat de ramen van uw woning een schoonmaakbeurt nodig hebben, maar heeft u geen zin om met sop en spons aan de slag te gaan? Wij kunnen dit voor u uit handen nemen.

Wij maken gebruik van verschillende methodes glasbewassing.

De meest bekende manier van glasbewassing in de traditionele methode. De glazenwasser op de ladder met een emmer, spons, inwasser en trekker. Het raam wordt schoongemaakt met de inwasser, en wordt daarna drooggemaakt met de trekker met als resultaat streep en vlekvrije ramen.

De traditionele methode gebruiken wij alleen nog wanneer uw woning niet geschikt is voor ons telewas systeem.

Het telewas systeem bestaat uit een uitschuifbare steel met een reinigende borstel en gedemineraliseerd water, ook wel osmose water genoemd.
Osmose water is leidingwater, waaruit middels een filtersysteem alle kalk en mineralen worden gefilterd. Doordat het vuil oplossend vermogen van het water wordt verhoogd, droogt het na gebruik streep- en vlekvrij op.
Door de uitschuifbare steel kunnen wij hoogtes bereiken die normaal niet of moeilijk te bereiken zijn met de ladder.

Worden uw ramen bewassen met ons telewas systeem, dan kan het best vreemd overkomen dat uw ramen nat achterblijven. Maar dit is heel normaal. De ramen drogen streep- en vlekvrij op.
Echter het kan een enkele keer voorkomen dat wanneer uw ramen voor de eerste keer worden bewassen met het telewas systeem dat er enkele lekdruppels op uw ramen achterblijven. Deze lekdruppels ontstaan door de aanwezigheid van vuil en zeepresten welke tijdens het spoelen van de kozijnen en ramen afkomen. Echter is dit probleem snel opgelost wanneer de zeepresten van de traditionele glasbewassing verwijderd zijn door het telewas systeem. Mochten deze lekdruppels hinderlijk zijn, neem dan contact met ons op, binnen 24 uur naar de werkzaamheden en dan komen wij bij u langs om het op te lossen. 

Het telewas systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele manier van glasbewassing;

  • Uw ramen drogen streep- en vlekvrij op in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van reinigingsmiddel
  • U kunt langer genieten van schone ramen omdat het glas minder snel bevuild wordt.
  • Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, gevelreclame en zonnepanelen
  • Optimale bereikbaarheid, geparkeerde auto, fietsen e.d. vormen geen obstakel meer.
  • Moeilijk te bereiken ramen zijn vaak met het telewash systeem goed te bereiken.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen voor glasbewassing? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak