Glasbewassing binnenshuis

Wij maken gebruik van verschillende soorten glasbewassing.

Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons indoor systeem is de ideale manier om bijvoorbeeld uw vide te reinigen. Doordat wij gebruikmaken van een uitschuifbare steel, is een ladder overbodig geworden.  Dit voorkomt beschadigingen aan uw muur, vloer en dergelijke.

Het indoorsysteem is voorzien van een ingebouwd sproeisysteem, met een ontvettende kracht, waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van water , met als voordeel dat u geen vieze of natte vlekken krijgt op uw muren of vensterbank. Uw ramen drogen streep- en vlekvrij op. Ook de hoeken zijn goed te bereiken doordat er gebruik word gemaakt van een driehoekige pad.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen voor het reinigen van uw vide? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06-55848656

Wilt u een afspraak maken voor het opstellen van een prijsopgave?