Dakgootreiniging

Een volle dakgoot is niet goed voor uw woning, het reinigen hiervan kan een tijdrovende klus zijn.

Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Kent u dat, een dakgoot vol met bladeren? Regenwater wat er bijna overheen stroomt? En ziet u het niet zitten of bent u niet in de gelegenheid om op de ladder te gaan staan? Laat dan uw dakgoot reinigen door Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn.

Uw dakgoten zitten vaak voller dan u denkt.  Dakgoten zijn niet alleen een goede opvangplaats voor bladeren , maar ook vogels laten hun sporen achter, denk daarbij onder andere aan mos, takjes, eikels.

Een volle dakgoot is een ideale plek voor plaagdieren zoals marters, muizen en ratten. Deze plaagdieren kunnen ongemerkt veel schade aanrichten door hun gewroet en geknaagd. Ook is een volle dakgoot een broedplek voor schimmels met name bij warm weer, vliegen en insecten komen hier dan ook graag op af.

Een volle dakgoot kan er voor zorgen dat uw afvoer verstopt raakt waardoor u op lange termijn schade aan uw woning kunt krijgen, bijvoorbeeld lekkage, vocht en schimmel in de muren.  Ook kan uw regenpijp verstopt raken, om dit te voorkomen kunnen wij bladroosters plaatsen.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen in dakgootreiniging? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak