Dakgoot schoonmaken

Een volle dakgoot is niet goed voor uw woning, maar het schoonmaken van de dakgoot kan een tijdrovende klus zijn. Deze klus kunnen wij voor u uit handen nemen.

Herkent u zich in het volgende?
Het heeft een periode veel geregend, en u ziet dat uw dakgoot (bijna) overstroomt. Een klusje voor in het weekend. Het weekend is aangebroken, het is weer mooi weer, en u vergeet of schuift het voor u uit om de dakgoot schoon te maken. Maar bij de volgende regenbui ziet u weer dat uw dakgoot (bijna) overstroomt. En zo blijft het cirkeltje maar rondgaan.

Tijd voor actie.
Want een volle dakgoot is een goede opvangplaats voor bladeren, maar ook vogels laten hun sporen achter, denk daarbij onder andere aan mos, takjes en eikels. Ook is een volle dakgoot de ideale plek voor plaagdieren zoals marters, muizen en ratten. Deze plaagdieren kunnen ongemerkt veel schade aanrichten door hun gewroet en geknaag.  In de zomer is de dakgoot een goede broedplek voor schimmels, vliegen en insecten komen hier dan ook graag op af.
Behalve deze ongemakken kan een volle dakgoot ervoor zorgen dat uw afvoer verstopt raakt waardoor u op langere termijn ook schade zoals lekkage, vocht of schimmel in de muren kunt krijgen.

 

Genoeg redenen dus om uw dakgoot regelmatig te laten schoonmaken, zo voorkomt u een hoop narigheid. Wanneer wij uw dakgoot legen, kijken wij ook of er bladroosters aanwezig zijn of als het nodig is, kunnen wij deze met u in overleg vervangen.
Zo voorkomt u dat uw regenpijp verstopt raakt.

Mocht u na het lezen interesse hebben voor het schoonmaken van uw dakgoot? 
Mail ons dan om een afspraak te maken voor een prijsopgave.  Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.  Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing&Schoonmaak

Meer dan alleen glazenwassen. WIj kunnen de buitenkant van uw woning schoonmaken. 

R

Kleinschalig&Vertrouwd

 Door ons kleine team ziet u veelal dezelfde glazenwasser.
R

Zakelijk&Particulier

Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak

× Hallo, hoe kunnen wij u helpen?