Boeienreiniging

Wilt u dat u woning er weer verzorgt uitziet, denk dan ook aan het reinigen van uw boeien.

Lees hier de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor het reinigen van uw boeien en windveren bent u bij Glazenwasser & Schoonmaakbedrijf  Diphoorn aan het juiste adres.

Heeft u houten boeien? Maar wilt u niet dat uw boeien onnodig vaak geschilderd moeten worden? Laat dan met regelmaat uw boeien reinigen. Dit zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling van uw woning, maar voorkomt ook onnodige kosten.

Ook voor het reinigen van kunststof boeien bent u bij ons aan het juiste adres. Kunststof boeien zijn dan wel onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Vuil dat langdurig op kunststof zit, is niet tot nauwelijks meer te verwijderen. Wanneer u uw boeien met regelmaat laat reinigen zal er ook minder vuil in de boeien trekken en ziet uw woning er verzorgd uit.

Mocht u na het lezen interesse hebben gekregen voor het reinigen van uw boeien van uw woning? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een prijsopgave. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u. Ook kunt u bellen naar 06-55848656.

R

Glasbewassing

Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Diphoorn komt ook graag bij u de glasbewassing verzorgen, wij werken het hele jaar door.

R

Reiniging

Naast glasbewassing kunt u bij ons o.a. terecht voor het schoonmaken van dakgoten, rolluiken, overkapping en serre.
R

Particulier & Zakelijk

Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke sector. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

06 - 55 84 86 56

Stel uw Vraag of Maak een Afspraak